Wie is RecreAdvies

Recreadvies is een professioneel adviesbureau gespecialiseerd op het gebied van gastheerschap en klantgerichtheid in de ruimste zin des woord. Onze roots liggen in de horeca en recreatiebranche. De afgelopen jaren zijn wij tevens actief in andere branches. De consument kan in iedere branche zo goed als gast behandeld worden als in de horeca gebruikelijk is.

Door de verschillende diensten die wij bieden, helpen wij het gastheerschap van de onderneming en haar medewerkers te verbeteren. Onze dienstverlening bestaat uit;

  • Mystery Guest bezoeken
  • Workshops
  • Teambilding & Coaching
  • Interim opdrachten
  • Enquêtes
  • Klankbord/Sparringpartner

Uw adviseur, Peter Boskaljon heeft zijn opleiding genoten in de horeca en boogt op een ruime werkervaring. Als directeur van een middelgroot recreatiepark (500 eenheden met ruime horeca faciliteiten) kent hij al 20 jaar het klappen van de zweep.

Gedurende deze periode heeft hij zijn team voortdurend gestimuleerd en gecoacht om hun gastheerschap te ontwikkelen. Zijn evenwichtige teams kenmerkte zicht door een goede teamspirit en de bewuste bijdrage van ieder afzonderlijk lid aan de hoge mate van gastheerschap. Persoonlijke groei van de teamleden was het gevolg.

Sinds 2010 is Recreadvies actief en heeft tal van ondernemingen geholpen hun gastheerschap of klantgerichtheid naar een hoger plan te tillen.

Contact

Peter Boskaljon
Beemd 12
4157 GA Enspijk
KvK: 52763668
 
Tel: 06-55842220
E: info@recreadvies.nl
Contactformulier