Referenties

van-boxtel-200
"Van Boxtel hoorwinkels heeft klanttevredenheid en klantbeleving hoog in het vaandel staan. In de toekomst willen wij deze zaken naar een hoger niveau tillen. Om onze aandacht- en verbeterpunten te achterhalen hebben wij RecreAdvies in de arm genomen. Aan de hand van een duidelijke analyse en helder uiteengezet advies kunnen wij nu overgaan tot de uitvoering van onze verbeterpunten. Klantbeleving is de toekomst!"

Frans Story, Algemeen Directeur Van Boxtel hoorwinkels
 
sigma-200
"Recreadvies, Peter Boskaljon heeft ons nu al weer voor het derde jaar op een geweldige manier de “spiegel” voor gehouden. Wij, Sigma Coatings hebben in totaal 84 professionele verkooppunten in Nederland. Een keer per jaar houden wij onze Sigma Merkdag. Hoogte punt van deze dag is de benoeming onder deze vestigingen van de Sigma ondernemersprijs. De mystery shop audit uitgevoerd door recreadvies vormt een van de belangrijkste wegingsfactoren om te komen tot de nominaties en de uiteindelijke winnaar. Customer experience is voor ons van het aller grootste belang. De klant centraal, dichtbij en beter willen zijn daar gaat het om! Peter, met zijn uitgebreide ervaring in een branche waar klanttevredenheid ook essentieel is, heeft als geen ander gevoel bij waar je je thuis voelt en wat er wellicht nog verbetert kan worden. Wij zijn erg blij met de aanbevelingen en professionele aanpak van Peter en zijn mensen."

Gert Rademaker, Demand Manager P.P.G. Coatings NL

Foto: Dhr. Rademaler (rechts) en Peter Boskaljon (links) tijdens verkiezing Sigma vestiging van het jaar
 
koningshof-200
KERN is zo veel meer dan een standaard enquête. We werken al vijf jaar met veel genoegen met de KERN enquête. Het omvat kwantitatieve gegevens over onder andere faciliteiten tot hoe men attent is gemaakt op ons park. Ook kwalitatieve gegevens over de uiteindelijke tevredenheid tot de gastvrijheid van medewerkers staat hierin. Het helpt ons zeker om een beter beeld te krijgen hoe onze gast de vakantie heeft ervaren. Het is fijn dat de communicatie met KERN altijd snel verloopt.

Pim Kromhout, Recreatiecentrum Koningshof
 
noordduinenardoervanboxtellemeler-eschboshoekleistertzuidduinen